Workshops

Våra workshops är fulla av inspiration, utbildning, diskussion, dialog och övningar för att boosta unga i allt från kreativitet och socialt entreprenörskap till att utveckla ledaregenskaper och bli en förebild.

VILL DU KÖRA EN WORKSHOP I DITT OMRÅDE?

ENTREPRENÖRSKVÄLLAR

Vi arrangerar Entreprenörskvällar för unga mellan 16-25 år som en möjlighet att boostas och inspireras inom entreprenörskapet. Grymma talare, mingel med likasinnade, snacks och en härlig atmosfär! Naturligtvis väljer vi också våra inspiratörer med omsorg. Så förutom att de är kick-ass entreprenörer så är de också grymma förebilder med ödmjuk attityd och en vilja att hjälpa och stötta andra! Håll er uppdaterade via bloggen eller våra sociala medier om vår nästa träff.

CAMP: IDÉ

Camp: Idé är till för dig mellan 16-25 år som vill förverkliga en egen idé. Under sex tillfällen kommer du få inspiration, workshops, övningar och föreläsningar. Vi lär oss allt ifrån idéutveckling till marknadsföring, affärsmodellering och budgetering. Vi avslutar med en stämningsfull ”Pitch Night” där vi bjuder in gäster som deltagarna får presentera – pitcha – sina idéer för.  Naturligtvis med mingelmat och festligare stämning. Naturligtvis är allt kostnadsfritt.

FÖREBILDSKAPET

Vi är gärna ute och pratar om och inspirerar till Förebildsskapet. Berättar hur vi ser på det, hur man kan använda det och hur just Du kan bidra till att sprida det.  Så tveka inte att boka in oss att komma till just din skola eller arbetsplats så snackar vi #Förebildsskap!

CAMP KREATIVITET & DRÖMMAR

Vad drömmer du om? Har du några drömmar? Och om du har drömmar – vågar du jobba för att förverkliga dem? Och Vad är egentligen kreativitet och att tänka utanför boxen som alla pratar om? Vi arrangerar korta workshops eller längre camps inom ”Kreativitet och Ungas drömmar”. Allt för att väcka nyfikenheten att våga drömma, tänka stort och annorlunda. Våga gå mot strömmen. Och att ha en plan för att förverkliga dina drömmar.

VÄRDEN FÖR DIG SOM ARRANGÖR

  • Korta, konkreta och framförallt inspirerande workshops skräddarsydda direkt mot unga
  • Vi är en flexibel, icke vinstdrivande och framförallt entreprenöriell förening som gör allt för att matcha just era önskemål
  • Eftersom vi älskar och värdesätter ungt inflytande har vi alltid någon som är inom vår målgrupp med oss
VILL DU KÖRA EN WORKSHOP I DITT OMRÅDE?