SÅ HÄR GÖR DU

Skicka in färdigklippt podd eller text i valfri format, allt från poesi till noveller är välkommet, till någon av våra redaktörer som du når på julia.skanberg@unghandlingskarft.se eller chajma@unghandlingskraft.se för att få ditt material publicerat.
Se hur du deltar

DET HÄR ÄR PLATTFORMEN
DÄR UNGA OCH BESLUTSFATTARE MÖTS

Plattformen är en interaktiv mötesplats som förenklar dialogen mellan unga och olika beslutsfattare. Skicka in poddar eller texter i valfri genre till våra redaktörer som du når på julia.skanberg@unghandlingskraft.se eller chajma@unghandlingskraft.se. Mer information om hur du gör och vår policy hittar du i rutan “Gör din röst hörd” nedanför.

Glöm inte att använda #ungtperspektiv för att synas i vårt flöde!

PODDAR

Podden där ungas tankar kommer till tals. I olika avsnitt pratar ungdomar om hur det är att leva i dagens samhälle och vilka förändringar som gjorts och borde göras.

BLOGG

Bloggen där ungas tankar kommer till tals. Här samlar vi ungas tankar och det unga perspektivet. I kommentarsfältet kan du lämna input, ställa frågor och föra diskussionen vidare.

KONTAKT 

Har du några tankar och idéer  vi skulle kunna diskutera eller jobba med?

Tveka inte att höra av dig med dina tankar eller frågor till våra redaktörer, du når dem på julia.skanberg@unghandlingskraft.se eller chajma@unghandlingskraft.se!

Se Instagramflödet #ungtperspektiv