OM OSS

Ung Handlingskraft arbetar med ungt entreprenörskap, ungt inflytande och unga förebilder. Vi brinner för att förbättra världen och är övertygade om att unga har både viljan, möjligheten och kunskapen att göra det.

VÅRA MEDARBETARE

Julia hult

VERKSAMHETSLEDARE

Julia är den visionära idésprutan som brinner för entreprenörskap, att utveckla unga och att se kreativa möjligheter! Hon trivs som bäst när hon får arbeta tillsammans med härliga och driftiga handledare och nyfikna unga deltagare som alla bidrar till att resultatet blir så mycket bättre!

julia@unghandlingskraft.se
tel: 0736-40 00 66

Sofia Fagerberg

PROGRAMANSVARIG

Sofia är den strukturerade och målinriktade i teamet som  har ett helt fantastiskt och unikt sätt att få andra att vilja, våga och lyckas! Hon har arbetat med ungt entreprenörskap ända sedan hon själv var en ung entreprenör och naturligtvis driver hon bolag vid sidan om.

sofia@unghandlingskraft.se
Tfn: 0705-57 30 86

Alexander Bendz

KREATIVT ANSVARIG

Alexander är vår mästerfotograf med passion för design och layout. Med stort lugn och tålamod stöttar han våra ungdomar i allt vad gäller grafisk design och hur man bygger ett attraktivt projekt. Dessutom driver han eget klock- och fotoföretag vid sidan om, vilket brukar vara bra erfarenheter att dela emd sig utav.

alexander@unghandlingskraft.se

Joel Georgy

PROJEKTLEDARE

Joel är vår event- och teknikmaster. Han roddar allt från vår webb till att driva projekt som vår app och plattform.  Även han driver eget vid sidan om och är därför mitt sitt härliga engagemang en inspirerande handledare, projektledare och förebild!

joel@unghandlingskraft.se

Caroline Granfors Wellemets

PROJEKTLEDARE

Caroline är en riktig doer som har stenkoll på läget. Hon är projektledare med ansvar för allt praktiskt kring våra camps och sommarens projekt. Hittar flexibla lösningar, stöttar och coachar på vägen. Dessutom är hon ju så himla trevlig :)

caroline@unghandlingskraft.se

Moa Ribjer

PROJEKTLEDARE

Moa vill inspirera fler till att göra små enkla saker i vardagen som inspirerar och motiverar andra. Hon projektleder och grundade Internationella Förebildsdagen och den utmaningsdrivna spelappen #Baragör som ska uppmuntra människor att börja agera vardagsförebild.

moa@unghandlingskraft.se

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.”

-Steve Jobs

VÅR STYRELSE

Vi har valt att arbeta med en extern styrelse. Det valet var enkelt, då vi kände att vi behövde ta in tips, erfarenheter och kompetenser av sådant som vi själva inte hade. För även om vi är grymma så har vi inte allt. Det som däremot är gemensamt för alla oss som arbetar i Ung Handlingskraft är att vi brinner för entreprenörskap och har en gemensam tro på att unga har både möjlighet, kunskap och vilja att förbättra världen! Låt oss presentera: Andrzej Brud, tidigare vd Chalmers Innovation, Marie Olsson, konsult åt Almi och Sommarlovsentreprenörerna och tidigare regionchef för UF samt blott 20-åriga entreprenören som haft bolag sedan 17-års ålder, och numera driver flera initiativ vid sidan av sitt ordinarie arbete: Joel Georgy.